ZEN BOEDDHA | Dana

ZEN BOEDDHA | Dana

Home | Fortune teller | Laughing buddha | Zen tarot | Dharma wheel | Meditation | Teachings

Dana - de handeling van vrijgevigheid

Namaste Nobele bezoeker!

Wanneer je op deze pagina terecht komt, blijk je innerlijke gevoelens van overvloed te Waarnemen - het gevoel dat je wenst te delen met je gulle hart. Zen Buddha feliciteert je met dit geweldige gevoel van Gulheid. Hieronder vind je meer informatie over het mooie concept van Dana en hoe het werkt.

Het concept va Dana

Dana staat voor geven. Geven in elke denkbare vorm. Het is de Boeddhistische Leer van ongebonden cultiveren en onvoorwaardelijke vrijgevigheid.Volgens de Boeddha cultivatie van vrijgevigheid is dit het begin van de spirituele ontwaking. De Boeddha startte zijn leer altijd met een redevoering over vrijgevigheid. Geven is gekend als de act van Dana. Zijn effect is helderend en transformeert de geest van de gever.

Zen Boeddha en het concept van Dana

Zen Boeddha’s manier van Dana is om Compassie en Wijsheid te delen. Zen Boeddha’s missie is zoveel mogelijk mensen te bereiken sinds Zen Boeddha gelooft dat de Leer van Boeddha de wereld zal helpen. Als jij hetzelfde voelt, kan je de volgende optie overwegen: het beoefenen van vrijgevigheid.

Dana - vrijgevige optie 1

Het delen van het bestaan van Zen Boeddha offline met anderen. Adem, spreek en leef Zen Boeddha’s leer in je dagelijkse leven. Vertel andere over ons bestaan!


Dana - vrijgevige optie 2

Deel het bestaan van Zen boeddha online met anderen.


Dana - vrijgevige optie 3

Doneer financieel om Zen Boeddha te helpen groeien en om Zen Boeddha een juist levensonderhoud te geven en hun bericht met de hele wereld te delen.

Please select your dana amount

Dana - vrijgevige optie 4

Geeft ons feedback. Met je feedback kunnen wij onze website optimaliseren en verbeteren wij de Ervaring van onze bezoekers. Dit zal ons helpen ons doel te bereiken, namelijk de berichten van Boeddha met zoveel mogelijk mensen te delen.

Help ons door

Dana - vrijgevige optie 5

Deel het bestaan van ons online platform op een andere website. De meer websites refereren naar de onze, de meer mensen Zen Boeddha zullen vinden! Gebruik onderstaande link (en indien gewenst je logo) te gebruiken om een link voor jou website te creëren. Als je zelf geen website hebt, denk dan wie er wel eentje heeft in je omgeving.

Link: http://www.zen-boeddha.nl

Logo:Dana - vrijgevige optie 6

Dana is een vorm die jij ziet als passend. Zen Boeddha is heel dankbaar te horen hoe jou creatieve vorm van Dana eruit ziet. Laat het ons weten. namaste@zen-buddha.com


Zen Boeddha wil graag zijn Dankbaarheid uitdrukken. Bedankt voor je Liefdevolle vriendelijkheid en compassie.

Home