ZEN BOEDDHA | Zen Buddhist Meditation

ZEN BOEDDHA | Zen Buddhist Meditation

Home | Fortune teller | Laughing buddha | Zen tarot | Dharma wheel | Meditation | Teachings

Boeddhistische Meditatie


Boeddhistische Meditatie is het Beoefenen om meer balans en vrede in je leven te verkrijgen. Zen Boeddha’s missie is je te ondersteunen in je spirituele ontwikkeling en Ervaring, zodat het plezier van Mindfulness meer permanent in je leven aanwezig is. Zen Boeddha presenteert de twee meest gekende en effectieve Boeddhistische Meditatie technieken, namelijk Vipassana Meditatie en Metta Meditatie. Zonder het begrijpen van de Leer van Boeddha zal Meditatie minder effectief zijn. Daarom raadt Zen Boeddha je aan om zowel theorie als praktijk te Beoefenen. Onthoud dat de geest slechts een spier is die je moet trainen met Moedige Inspanning en Juiste concentratie om zo Stilte te bereiken.

Vipassana Meditatie

Vipassana Meditatie betekent inzicht in je eigen geest. Daarom is het ook beter bekend als Inzichtsmeditatie. Je eigen geest helder zien is het zien van de ultieme Realiteit. De Boeddha ontdekte dat door het zien van dingen zoals ze echt zijn, je een einde kan maken aan Leed en Verlichting kan bereiken. De oplossing voor ons probleem komen van binnenuit. Door Vipassana Meditatie te beoefenen verkrijg je inzicht. Je zal je meer en meer bewust worden dat de externe situaties niet jouw problemen veroorzaken. Het is slechts je eigen reactie op die externe situatie en jij hebt de keuze deze reactie te kiezen. Klik op de knop om meer te lezen over Vipassana Meditatie.

Vipassana

liefdevolle vriendelijkheid Meditatie

Metta Mediatie is bedoeld om meer Liefdevolle Vriendelijkheid te cultiveren naar jezelf en anderen. Daarom is het ook bekend als Liefdevolle Vriendelijkheid Mediatie. Door Metta Meditatie te beoefenen kan je een hoger bewustzijn van een warmhartig en liefdevol gevoel verkrijgen. Iemand reciteert specifieke zinnen tijdens Liefdevolle Vriendelijkheid Mediatie. De positieve, liefdevolle zinnen zijn de Focus van mediatie. De kracht van deze meditatie is niet gelimiteerd tot jezelf. Je begint met het richten van je aandacht op positieve, liefdevolle gedachten naar jezelf en anderen. Zodra je een grenzeloos warmhartig gevoel beleeft, kan je Metta Meditatie richten op anderen. Klik op de knop om meer te lezen over Metta Meditatie.

Metta mediatie


Home